een collectie van rouwkaarten

Kaarten

Op het gebied van rouwdrukwerk is de laatste jaren veel veranderd. Naast de traditionele rouwkaarten en rouwbrieven wordt er steeds meer eigentijds en persoonlijk drukwerk verstuurd.

Wij werken samen met verschillende leveranciers van rouwkaarten. Tijdens de eerste bespreking na het overlijden hebben wij een boek met voorbeeldkaarten mee waaruit u kunt kiezen. Wit, creme, met een kruisje, een randje of met een afbeelding die past bij uw dierbare. Een bootje, het strand voor wie daar graag kwam, koeien voor de boer die daar dol op was of vlinders en bloemen. De traditionele kaarten maken we persoonlijk door de tekst. Een spreuk, een gedichtje of een toepasselijke afbeelding. Bijvoorbeeld een viool, omdat dat iemand zijn passie was, of een hondje, als dat iemands beste vriend was.

U kunt variëren in het lettertype, van strak tot sierlijk of een handgeschreven soort of in kleur. Ook dat maakt een kaart persoonlijk.

In onze beeldbank kunt u foto’s vinden (gesorteerd per categorie) die wij in een hoge resolutie hebben en uitermate geschikt zijn voor een rouwcirculaire.

Voorbeeldteksten voor het opstellen van een rouwkaart of advertentie