Na een overlijden komt er niet alleen emotioneel veel op u af, u moet ook veel praktische zaken regelen. Uitvaartverzorging De Vries is er niet alleen voor u in de periode voor en tijdens de uitvaart, wij willen u ook zo goed mogelijk ondersteunen in de periode na de uitvaart. Onze samenwerking met NabestaandenLoket kan u daarbij helpen.

Gedurende het leven sluit u namelijk (ongemerkt) veel contracten en overeenkomsten af, die nabestaanden na het overlijden moeten opzeggen of op een andere naam moeten laten zetten. U kunt hierbij denken aan:

  • Telecomproviders
  • Energiebedrijven
  • Banken
  • Goede doelen
  • Social media

U kunt per mail of telefonisch contact met deze bedrijven opnemen, waarna u vaak op antwoord moet wachten of aanvullende informatie moet versturen. Ook dient u vaak in het bezit zijn van persoonlijke wachtwoorden. Uit ervaring weten wij dat dit veel tijd in beslag kan nemen. Via NabestaandenLoket kunt u alle opzeggingen en naamswijzigingen op een plek regelen. Het enige wat u nodig heeft zijn de persoonlijke gegevens van de overledene. NabestaandenLoket handelt verder alles voor u af. In uw eigen online account kunt u de status en bevestiging van alle abonnementen en contracten volgen.

Wij kunnen u deze service aanbieden met een korting van €35,- op de totale kosten van €100,- die NabestaandenLoket normaal gesproken berekent voor hun dienstverlening. Wanneer wij u hebben aangemeld in het systeem van NabestaandenLoket, ontvangt u via de e-mail een persoonlijk wachtwoord waarmee u kunt inloggen op uw persoonlijke pagina.