Het team van Uitvaartverzorging De Vries

Het team
Ons team staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen en uw zorgen zoveel als mogelijk uit handen te nemen. Samen met u dragen wij zorg voor een warm en waardig afscheid.

Uw wensen staan altijd centraal. Wij luisteren, denken met u mee, adviseren en helpen u de uitvaart te realiseren die past bij u en bij uw dierbare. Er is veel tijd en aandacht en een grote betrokkenheid. We weten het emotionele met het zakelijke te combineren. Ons team heeft veel ervaring en kennis van de mogelijkheden in de regio, en kunnen u daardoor in dit moeilijke proces zeer goed ondersteunen.

Marco: Eén van de mooiste complimenten die wij kunnen krijgen vind ik: jullie waren er wel, maar ook weer niet. Precies op de juiste momenten. En het leek of alles vanzelf liep, maar dat is natuurlijk niet zo, jullie zien alles en zijn overal. Met trots kan ik zeggen dat wij inmiddels een zeer professionele onderneming vormen met elkaar. Alles is uitgedacht en loopt op rolletjes. Onze medewerkers zijn na al die jaren ook familie geworden, en samen zetten we ons met alles dat we in huis hebben in om elke uitvaart perfect te laten verlopen en de families te helpen een mooie herinnering neer te zetten die hen later helpt bij het verwerken van hun verlies.

Tootje: Mij inleven in de familie, hen aanvoelen, hun behoeftes en wensen vervullen vind ik heel mooi om te doen. Binnen Uitvaartverzorging De Vries kan en mag bijna alles en krijg ik alle tijd die nodig is om de families te begeleiden. Net als bij geboortes en trouwen, moet ook bij een uitvaart alles goed gaan. Onze lat ligt hoog. Bij elke uitvaart zetten wij ons in alsof het de uitvaart van onze eigen vader of moeder betreft om alles dat er moet gebeuren perfect voor elkaar krijgen en daarbij de emoties goed te begeleiden.

“Er was heel veel respect voor onze wensen. Niets werd opgedrongen. Jullie zijn erg lieve mensen allemaal.

Marco de Vries

Marco de Vries

Eigenaar / Uitvaartbegeleider
Elly de Vries

Elly de Vries

Oprichtster

Freek Plaatje

Bedrijfsleider / Administratie
Tootje Konijn - Tootje Klerx De Rijp

Tootje Klerx

Uitvaartbegeleider / Verzorging

Christa Smit

Uitvaartbegeleider
(Gecertificeerd Dementievriendelijke uitvaartbegeleider)

Petra Roeleveld

Uitvaartbegeleider

Willem Paardekooper

Algemeen medewerker
Henny Bos-Kramers, Begrafenis en Crematie Broek in Waterland

Henny Bos-Kramers

Algemeen medewerkerbegeleider