25 jaar Uitvaartverzorging De Vries

In 2019 bestond Uitvaartverzorging De Vries 25 jaar. Daar zijn we heel trots op. In deze 25 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een prachtig familiebedrijf. Trots zijn we op Elly die het bedrijf is begonnen en net zo trots zijn we op Marco die het bedrijf nu voortzet.

Familiezaak
In de rubriek familiezaken van Rodi Media vertellen Elly en Marco dat tijd en aandacht voor de wensen van de nabestaanden na 25 jaar nog steeds kenmerkend zijn voor hun werkwijze én die van het hele team.
Klik hier en lees het artikel


Rouwauto

Ter ere van ons 25-jarig bestaan hebben we onze families iets teruggegeven. Zonder hen hadden wij ons mooie beroep niet kunnen uitoefenen. We deden dit in de vorm van het gratis aanbieden van een klassieke ‘gezinsrouwauto’ waar achterin nog twee zitplaatsen zijn naast de overledene. Daarmee konden nabestaanden nog eenmaal samen een laatste rit maken met hun dierbare en zo nog zo lang mogelijk samen zijn op hun eigen manier.

De families mogen de gezinsrouwauto ook zelf besturen als zij dat willen. Onderweg kunnen mensen nog even de lievelingsmuziek van de overleden draaien en oude herinneringen ophalen. Dat geeft lucht in een moeilijke tijd.”

Veel families hebben dit als zeer prettig ervaren, daarom is deze rouwwagen tegen een sterk gereduceerd tarief nog steeds in te zetten.

rouwauto Uitvaartverzorging De Vries Uitvaart Landsmeer Zaanstad