Referenties

“Hierbij onze dank voor de mooie begeleiding van, tijdens en na de begrafenis van mijn vrouw, moeder en zuster. Nu zal je wel gaan zeggen: het is mijn beroep. Maar je geeft de mensen rust en veel liefde mee in dat o zo moeilijke proces. Jullie zijn geknipt voor het vak zullen we maar zeggen”

“Samen zoeken naar een prachtig afscheid, dat was die periode en ik dank jullie nogmaals en ik hoop dat jullie iedere keer voor iedereen zo´n weg kunnen vinden”

“Lieve Elly, op deze manier willen we jou bedanken voor de vreselijk goede begeleiding en verzorging tijdens de afgelopen moeilijke periode. Jij en je zoon Marco hebben het heel warm en menselijk gedaan!”

“Jullie inzet en professionaliteit was boven alle lof verheven. Van begin tot eind was alles met veel aandacht voor details en inzet behandeld en tot in de puntjes verzorgd”

“Het is nu inmiddels twee jaar geleden dat ik helaas veel te vroeg afscheid heb moeten nemen van mijn allerliefste man. Dankzij Nanine en haar team, hebben wij hier, ondanks het vreselijke verdriet, een hele mooie en bijzondere dag van weten te maken! Deze dag heeft mij en de kinderen zeker geholpen bij de verwerking en om het een speciaal plekje in ons hart te kunnen geven. Het gemis zal altijd blijven, maar het mooie en liefdevolle afscheid zal ik voor altijd blijven koesteren en ben dan ook heel erg dankbaar dat ik daarvoor bij uitvaartverzorging De Vries terecht ben gekomen! Een mooier afscheid had ik niet kunnen wensen.”

“Ik ben heel dankbaar hoe de heer De Vries (Marco) de jonge kleinkinderen heeft betrokken bij bijvoorbeeld het sluiten van de kist. Het werd een bijzonder speciale ervaring. Verder dank ik alle andere medewerkers voor al hun hulp.”

“Ik wil graag een referentie voor jullie schrijven, maar ik ben bang dat het lijkt alsof ik overdrijf. Maar echt álles was precies zoals we het wilden. De samenwerking, de steun, alle medewerkers van De Vries waren zo aardig en zo normaal en behulpzaam. We hebben zoveel complimenten gehad over de plechtigheid van iedereen. Niet dat het daarom gaat, maar we vonden het zelf gewoonweg zo’n ontzettend mooie dag, hoe raar dat ook zal klinken. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar en jullie zitten in ons hart. Allemaal!”

“Toen Nanine binnenkwam was het meteen goed. Niet zo’n zwarte kraai, maar gewoon een vlotte jonge meid, die ons goed aanvoelde en ook gewoon een grapje maakte. Dat paste precies bij ons en maakte het zware verlies een stukje lichter.”

“Ik heb verschillende ondernemingen gebeld omdat ik wist dat mijn moeder snel zou overlijden. Ik koos voor De Vries, omdat ik zo prettig te woord werd gestaan door Freek. De anderen begonnen allen zo ‘zij-ig’ te praten. Dat wilde ik helemaal niet. Ik wilde gewoon praktische informatie. Meteen bij de eerste bespreking werd mijn keus bevestigd door de verschijning van Tootje. En in elk contact dat we daarna hadden. Ze voelde ons perfect aan, alles werd meteen geregeld en precies zoals wij dat wilden. Tootje dacht mee en eigenlijk kon alles. Dank jullie voor alles.”

“Wij zijn heel tevreden over hoe professioneel en toch natuurlijk alles verloopt. De muziek liep even niet zoals volgens ons besproken, maar jullie zorgden zelf voor de oplossing, waardoor alles helemaal goed kwam.”

“Wij vertellen aan iedereen hoe blij we met het hele team van De Vries zijn. Iedereen moet weten dat een uitvaart ook zo kan.”

We waren Elly gewend van meerdere uitvaarten en wilden graag dat zij kwam. Ze was op vakantie, dus nu maakten we kennis met Nanine die ons kwam helpen. Ook zij was helemaal goed! We vonden het fijn dat Elly nog een keer langs kwam meteen toen ze terug was van vakantie. Wat een warmte bij jullie allen. Voor jullie is doet veel meer dan werk, jullie werken vanuit je hart en dat maakt het zeer bijzonder wat jullie doen!”

“Tootje en Nanine, bedankt voor jullie inzet en rol bij de issues die speelden in onze familie. Dit moet voor jullie best ingewikkeld zijn geweest en jullie hebben je zeer discreet en professioneel opgesteld.”

“Ik, mijn familie en vrienden zijn bij beide uitvaarten (van mijn vader en mijn moeder) zó positief verrast door het werk van Bas en De Vries. Ik kan geen woorden vinden om uit te drukken hoe blij en dankbaar ik daarvoor ben. Bedankt!”

“De aandacht voor details en de rust vond ik prettig. Marco enorm bedankt, we kijken heel tevreden terug op hoe het verlopen is! We hebben ook veel goede reacties gekregen over jouw begeleiding.”

“Vanaf het eerste contact toen ik u meldde dat mijn man overleden was tot na de uitvaart is er geen moment geweest waarop we dachten:dat had beter gekund. Persoonlijke aandacht en professionaliteit waren in evenwicht. We zullen in voorkomend geval uw uitvaartverzorging aanbevelen. Heel veel dank.”

“Ook deze uitvaart van mijn vader heeft Nanine uitstekend begeleid. Het persoonlijke aspect sprak mijn broers en mij wel aan. Het drukwerk en de bloemen waren ook uitstekend verzorgd.”

“Ga zo door! Jullie zijn een fijn team en dat merk je aan alles. En de betrokkenheid en het meedenkenen zaken al voorzien en oplossen … Geweldig!”

“We hebben jullie zorg en berokkenheid zeer gewaardeerd. Bas was oprecht geïnteresseerd in hoe wij de uitvaart geregeld wilden hebben en dacht mee hoe dit te realiseren. Daarnaast was ook de zorg voor onze moeder fantastisch!”

Wij horen graag uw ervaring. Wilt u die delen? Schrijf een referentie via het formulier op onze contact pagina