tekeningen op de kist, de kleinkinderen hebben met stiften mooie tekeningen gemaakt op de kist

Presenteren

Een uitgelezen mogelijkheid om een uitvaart een persoonlijk karakter te geven is een fotopresentatie die wordt afgespeeld tijdens de plechtigheid. Doorgaans kiest de familie ervoor om beelden uit het leven van de overledene te laten zien tijdens de muziek en op de momenten dat er iemand spreekt een stilstaande foto te laten staan. Meestal worden de foto’s getoond in chronologische volgorde. De babytijd, de jeugd, als tiener, trouwen, kinderen en kleinkinderen. Leuk als er oude foto’s boven water komen tijdens het zoeken van geschikt beeldmateriaal.

Veel locaties (uitvaartcentra, begraafplaatsen, crematoria en kerken) zijn uitgerust met apparatuur voor het vertonen van beeldmateriaal. Indien dit niet het geval is regelen wij de benodigde apparatuur.

U kunt de presentatie helemaal zelf in elkaar zetten of dit door iemand laten doen. Er is bijna altijd wel iemand in de familie die handig is met de computer. Wij controleren alles altijd en geven ook advies als dat nodig is. Als u het niet zelf wilt of kunt maken nemen we u alles uit handen. We nemen een stapel foto’s mee en dan regelen wij alles. We scannen de foto’s in en zorgen dat ze precies passend ‘onder’ de muziek worden gezet. We kijken samen bij ons op kantoor of het precies zo is geworden als u voor ogen had.