Bloemen

Een naaste verliezen is één van de ergste dingen die een mens kan overkomen. De perfecte bloemen maken een pijnlijk afscheid net iets zachter, warmer en persoonlijker. Ze hebben de kracht te zeggen wat soms moeilijk in woorden is uit te drukken. Een bloemstuk dat past bij uw geliefde, met bloemen en kleuren die een speciale betekenis hebben.

U  kunt bloemstukken kiezen uit ons uitgebreide voorbeeldmateriaal. Dat wordt vaak als prettig ervaren. Tijdens de bespreking zoeken we gezamenlijk iets moois uit. Wij zorgen dan verder dat alles wordt geregeld en waarborgen de kwaliteit van het stuk.

U kunt natuurlijk ook langsgaan in de bloemenwinkel en overleggen met de bloemist die aan uw stuk een persoonlijke touch kan meegeven.

Wij werken samen met lokale bloemisten, die er net als wij alles aan doen om de uitvaart, via hun bijdrage daaraan, zo mooi mogelijk te maken.

Zijlstra Bloemen in Landsmeer: ,,Wij merken dat mensen het heel fijn vinden om bloemen uit te zoeken, die keuze is vaak heel persoonlijk. Het laatste bloemetje dat je iemand kunt geven. Daarnaast is het voor een afscheid gewoon heel belangrijk dat het een prachtig bloemstuk is. Dat doet ze goed.”

Bekijk onze rouwboeketten, en bestel direct